Home

Home Organizer

Je hebt een drukke baan, een gezin en een volgepland sociaal leven en geen tijd om het huishouden te organiseren. Schakel Hesselmans Organizing in om voor een aantal uur in de week onderstaande zaken voor je te organiseren

Wat kan ik je bieden:

*thuiskomen in een “oase van rust”
*een opgeruimd huis
*een zelf makkelijker schoon te houden huis
*een pakketje ophalen
*cadeaus kopen voor verjaardagen
*ontvangen van monteur(s) bij storing verwarming, internet e.d.
*verzorgen van huisdier(en) tijdens je vakantie
*meer tijd over voor leuke dingen

Als Professional Organizer zorg ik ervoor dat carrièretijgers na een lange stressvolle werkdag thuiskomen in een “oase van rust”.

Opruimen is mijn passie, het is mijn tweede natuur.

Senioren Organizer

Opruimen

Een opgeruimd huis geeft rust, ruimte en overzicht. Wat de één opgeruimd vindt, vindt de ander rommelig. Heeft u graag uw dierbare spulletjes om u heen of voelt u zich prettiger in een vrijwel lege kamer? Wat telt, is dat u er gelukkig van wordt! Lukt het even niet om zelf uw huis op orde te krijgen of bent u het overzicht kwijt? Als Professional Organizer heb ik ervaring in het opruimen bij Senioren. We gaan samen aan de slag, met als resultaat dat uw huis weer uw thuis wordt!

Administratie

Heeft u een chaotische administratie? Liggen er ongeopende enveloppen of heeft u een gigantische berg papieren in huis waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet? Als Professional Organizer help ik u graag bij het uitzoeken, sorteren, ordenen en archiveren met als resultaat een administratiesysteem die bij u past, maatwerk dus! Samen zorgen we ervoor dat de administratie weer uw administratie wordt.

Huis verkoopklaar maken

Wilt u het huis te koop zetten maar wilt u eerst nog het een en ander opruimen? Als Professional Organizer help ik u bij uw opruimproblemen. Indien nodig, zoeken we oplossingen voor de spullen die tijdelijk uit het zicht moeten. Samen zorgen we ervoor dat het huis een droomhuis wordt met als resultaat een spoedige verkoop.

Verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Gaat u groter of juist kleiner wonen? Er komen veel zaken bij kijken. Waar begint u en hoe houdt u overzicht. Als Professional Organizer help ik u met alle voorbereidingen in deze hectische periode. We gaan samen aan de slag met opschonen, ordenen en inpakken. Samen zorgen we ervoor dat overtollige spullen niet mee worden verhuisd, met als resultaat dat uw nieuwe huis uw nieuwe thuis wordt.