Home

Home Organizer

Je hebt een drukke baan, een gezin en een volgepland sociaal leven en geen tijd om het huishouden te organiseren. Schakel Hesselmans Organizing in om voor een aantal uur in de week onderstaande zaken voor je te organiseren

Wat kan ik je bieden:

*thuiskomen in een “oase van rust”
*een opgeruimd huis
*een zelf makkelijker schoon te houden huis
*een pakketje ophalen
*cadeaus kopen voor verjaardagen
*ontvangen van monteur(s) bij storing verwarming, internet e.d.
*verzorgen van huisdier(en) tijdens je vakantie
*meer tijd over voor leuke dingen

Als Professional Organizer zorg ik ervoor dat carrièretijgers na een lange stressvolle werkdag thuiskomen in een “oase van rust”.

Opruimen is mijn passie, het is mijn tweede natuur.

Senioren Organizer

Opruimen

Een opgeruimd huis is niet voor iedereen hetzelfde. Wat de één opgeruimd vindt, vindt de ander rommelig. De één komt tot rust met al zijn dierbare spulletjes om zich heen en een ander voelt zich het prettigst met een zo leeg mogelijke kamer. Wat u nodig heeft voor een opgeruimd huis is voor iedereen verschillend. Waar het om gaat is dat u er gelukkig van wordt. Zitten de spullen u in de weg? Wordt u onrustig van uw eigen spullen? Of lukt het u even niet om uw huis op orde te krijgen? Samen gaan we aan de slag. We steken de handen uit de mouwen. Samen zorgen we ervoor dat het huis weer uw thuis wordt.

Administratie

Vindt u het lastig om uw administratie thuis op orde te houden? Liggen er ongeopende enveloppen of is de stapel ondertussen zo hoog dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Samen gaan we aan de slag. We gaan uitzoeken, sorteren, ordenen en archiveren. En dit alles in een systeem dat bij u past en voor u gemakkelijk bij te houden is. Maatwerk dus! Samen zorgen we ervoor dat de administratie weer uw administratie wordt.

Agendabeheer

Heeft het gevoel dat u soms geleefd wordt? Dat u geen baas meer bent over uw eigen agenda? Dat u geen tijd heeft voor leuke dingen? Samen krijgt u inzicht in hoe u met uw tijd omgaat. Wat zijn de taken en afspraken die u heeft en waar ligt uw prioriteit. Hoe pakt u grotere klussen aan? Hoe ziet dan de planning eruit? U krijgt weer grip op uw eigen tijd. U krijgt weer tijd voor uw gezin, hobby’s of andere leuke dingen. Samen zorgen we ervoor dat de tijd weer uw tijd wordt.

Verkoopklaar maken huis

Wilt u het huis te koop zetten maar wilt u eerst nog het een en ander opruimen om het verkoopklaar te maken? Samen kijken we hoe uw huis het beste tot zijn recht komt. We gaan zorgen dat alles er netjes uitziet. We zoeken oplossingen voor de spullen die tijdelijk uit het zicht moeten. En we zoeken naar goede oplossingen zodat u niet elke keer als er kijkers komen in de stress schiet. Samen zorgen we ervoor dat het huis snel niet meer uw huis is.

Verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Groter of juist kleiner? Het maakt niet uit, er komen veel zaken bij kijken. Waar begint u en hoe houdt u het overzicht. Samen maken we een plan de campagne. Wat moet er gebeuren? Welke zaken regelt u zelf en wat kan ik uit handen nemen. Samen gaan we aan de slag met inpakken en wel zo dat het in uw nieuwe huis zo de kast in kan. Samen zorgen we ervoor dat het nieuwe huis uw nieuwe thuis wordt.

Zaken regelen

Heeft u veel abonnementen die eens uitgezocht en opgezegd moeten worden? Wilt u weten of het telefoonabonnement nog wel zo voordelig is? Heeft u post liggen die afgehandeld dient te worden? Moet uw huis geschilderd worden en wilt u drie offertes van schilders ontvangen? Het regelen van zaken kost veel tijd en die tijd heeft u niet of wilt u anders benutten. Samen zoeken we uit welke regelzaken ik uit handen kan nemen. Het bespaart u veel tijd.